Tournette Bouillon Hemelvaart 2025

Wegens succes afgelopen keer in 2023 toen zich prompt een nieuwe ‘Reiscette’ vormde, zijn de plannen voor de tournette 2025 in volle gang. We gaan weer naar Bouillon met Hemelvaart, van 29 mei – 1 juni 2025. Voor details en aanmeld-mogelijkheid, zie onder, of klik hier:

Beste (R)Uskieten,

Graag nodigt de RUSKO-reiscommissie 2025 jullie uit om deel te nemen aan de RUSKO-tournette tijdens Hemelvaart 2025! Deze zal plaatsvinden van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni met als bestemming het vertrouwde en pittoreske Bouillon! We blijven daar in onze vaste en volledig afgehuurde jeugdherberg met prachtig uitzicht op het middeleeuwse kasteel van Godefroid.

Op het programma staat het Magnificat en de wereldlijke Cantate “Tönet ihr Pauken, Erschallet, Trompeten!” (BWV 214) van Bach en wij staan onder leiding van de ons welbekende Johan Rooze. Tijdens drie (facultatieve) middagen in Parnassos te Utrecht kunnen wij alvast wat sfeer proeven en zullen wij deze stukken repeteren.

Geef je op en proef de (oude) USKO-sferen en ontmoet je (oude) (R)USKO-maatjes!

(We hebben andere locaties onderzocht, maar er bleek niks boven Bouillon te gaan!)  

Praktische informatie:

Repertoire – Magnificat, J.S. Bach- Wereldlijke Cantate “Tönet ihr Pauken, Erschallet, Trompeten!” (BWV 214), J.S. Bach.

Repetitiemiddagen – Om alvast in de sfeer te komen en ons voor te bereiden op de muziek vinden er 3 (facultatieve) repetitiemiddagen in Parnossos Utrecht plaats: zondag 13 april 2025 13:00 tot 17:00 uur, zondag 11 mei 2025 13:00 tot 17:00 uur (met aansluitend de RUSKO ALV), en zondag 25 mei 2025 13:00 tot 17:00 uur. Repetitoren: Miriam Westgeest/Boukje van Gelder en Douwe Klinkenberg.

De tournette 2025 – De tournette vindt plaats van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni in Bouillon! We verblijven in de volledig afgehuurde jeugdherberg in Bouillon (les auberges de jeunesse). Op zaterdag 31 mei geven we een middagconcert in de l’église Saints-Pierre-et-Paul.Dirigent: Johan Rooze.
Voor alle informatie en het aanmeldformulier klik hier voor onze website. Informeer je vrienden en geef je snel op!

Contact

Voor vragen kunnen jullie ons benaderen via tournette2025@gmail.com.

Houd de (R)USKO-kanalen in de gaten voor verdere details en berichtgevingen over de tournette 2025.

De Reisco-2025 heeft er ontzettend veel zin in om er weer een spetterende en onvergetelijke tournette van te maken. Trommel al je (R)USKO-vrienden op om mee te gaan. Wij hopen jullie allemaal in Bouillon te treffen!

De Reisco-2025
Anne Kuiper, Claire van Woudenbergh, Elisabeth Ruigrok, Herman Busch, Sierk IJsselstein Mulder en Thijs van den Berg